Chateaux
Download Flash Player
Je hebt JavaScript uitgeschakeld of je hebt een oude versie van Adobe Flash Player. Vereist voor het bekijken van deze website is minimaal Flash versie 9. Download

Gratis zwemmen en sauna voor gasten Jachtslot De Mookerheide

Zwembad
Een extra toegevoegde waarde voor uw verblijf in Jachtslot De Mookerheide is de mogelijkheid om gebruik te maken van een luxe verwarmd zwembad. Met een watertemperatuur van rond de 30 graden Celsius komt u hier volledig tot rust. Het zwembad is sfeervol en geheel geïnspireerd op de schoonheid van Reykjavik en IJsland. Voor alle hotelgasten van Landgoed, Jachtslot de Mookerheide is het zwembad van Total Spirit Sport & Wellness club te Groesbeek vrij toegankelijk. Badkleding is verplicht.

Sauna
Heerlijk ontspannen in de warmte van een sauna, ook dat kan bij Total Spirit Sport & Wellness in Groesbeek. De warme, droge lucht in de sauna heeft een temperatuur van 60 tot 90 graden. Eerst krijgt u het hier lekker warm, zodat u goed transpireert. Hierbij verlaten afvalstoffen uw lichaam, Daarna koelt u af, waardoor uw poriën zich weer sluiten en u zich lekker fris voelt. U kunt genieten van een sauna speciaal voor mannen, vrouwen òf de grote gemengde sauna bij het zwembad. In de gemengde sauna is badkleding verplicht.
Een gatis entree voucher is verkrijgbaar aan de receptie. Openingstijden: ma. - do. 08.30 tot 22.00 uur, za. - zo. 08.30 tot 20.00 uur.
Total Spirit sport & wellness | Cranenburgsestraat 23b | 6561 AM Groesbeek | T: 024 397 62 51 | info@totalspirit.nl