Chateaux
Download Flash Player
Je hebt JavaScript uitgeschakeld of je hebt een oude versie van Adobe Flash Player. Vereist voor het bekijken van deze website is minimaal Flash versie 9. Download

Informatie

Heumensebaan 2
6584 CL
Molenhoek (Nijmegen)
Nederland
+31 (0)24 358 30 35
+31 (0)24 358 43 55
info@mookerheide.nl
http://www.mookerheide.nl

Landgoed, Jachtslot De Mookerheide

Jachtslot de Mookerheide in Jugendstil. U opent de imposante met koper beslagen deuren en u verruilt een jachtige buitenwereld voor de somptueuze sfeer van Jachtslot de Mookerheide. U laat de drukte en het lawaai ver achter u. De Mookerheide biedt gezelschappen royaal de ruimte in een van de zalen die de sfeer van lang vervlogen tijden uitstralen. Waar zou uw soirée-en style beter passen dan in bijvoorbeeld de Willem van Oranjezaal met een sfeer van gemoedelijke gastvrijheid en onbegrensde service. Bij mooi weer kunnen onze gasten gebruik maken van onze sfeervolle binnentuin.

Ook kunt u op De Mookerheide genieten op niveau. Vanuit de torenkamer heeft u op heldere dagen een 40 kilometer panorama over de volle 360 graden.

In het stijlvolle Brasserie du Bois restaurant bevindt zich het à la Carte gedeelte. Chef kok Co Simmers stelt met grote regelmaat maand een nieuwe kaart samen met tongstrelende gerechten.

Vergaderen in het Jachtslot is een wonderlijk samengaan van een stukje verleden en alle moderne faciliteiten. De bijzondere historische ambiance en de nieuwe vergaderaccommodatie de”Stijgbeugel” met 4 multifunctionele vergaderzalen vormen samen een succesvol kader voor cursussen, seminars, symposia of sales meetings.

In de hotelkamers van de Mookerheide ondergaat u de luxe van een weldadig comfort. Geen enkele kamer is hetzelfde ingericht, alles is zo veel mogelijk authentiek gelaten.